Velkommen til GLF-Vejle

Velkommen til grundejerforeningen GLF-Vejle.

Grundejerforeningen dækker Grantoften, Lærketoften og Fyrretoften i Vejle. Her kan du holde dig opdateret ift. seneste nyt, læse referater og finde kontaktinformation til bestyrelsens medlemmer.

NB. Generalforsamlingen den 22. marts 2020 er udsat på grund af Coronavirus. Alle vil modtage mail om ny dato så snart det er muligt.

9 thoughts on “Velkommen til GLF-Vejle”

 1. Hej
  Jeg er sekretær i Grundet antenneforening. Jeg er blevet bedt om at finde den facebook som i har oprettet hvor i henviser nye lejere til at de skal ringe til os for at få en aftale, det jeg gerne vil bede om er adressen på facebook, håber i kan hjælpe mig.

  1. Hej
   Gruppen hedder “Os som bor på Fyrretoften – Vejle”.
   Du kan evt. også tage kontakt til Birch Ejendomme, som udlejer lejlighederne.

 2. Hej
  Tak for dit svar, men jeg får intet resultat, når jeg søger på adressen, hvad det så skyldes?

  Mvh.
  Peder

 3. Til bestyrelsen

  Da jeg naturligvis fortsat har stor interesse i at følge færdiggørelsen af fællesarealer mv. omkring Fyrretoften, er jeg løbende inde på hjemmesiden for at læse seneste nyt i form af referater og anden relevant dokumentation.

  Jeg har i den forbindelse bemærket, at de gældende vedtægter som er offentliggjorte på siden er fra 2018 (de første) og at der ikke findes nogen former for referater for 2019.

  Det er derfor lidt svært at finde ud af, hvornår man kan forvente at læse nyt på siden. Når ikke man ved, hvornår der afholdes møder i bestyrelsen er det selv sagt svært at vide, hvornår man skal kigge efter referater af sådanne møder.

  Jeg vil herfor foreslå:

  1) At der udarbejdes en liste (kalender) med bestyrelsens møder såvel interne som eksterne, som offentliggøres på hjemmesiden. På den måde ved man at referatet offentliggøres senest 14 dage efter mødet.

  2) Alternativt foreslår jeg, at der sættes et fast punkt på mødedagsorden i bestyrelsen, som hedder ”Næste møde”. Hvis man kan læse tidspunktet for næste møde i et referat, vil man selv kunne regne sig frem til, hvornår referatet af næste møde forventes offentliggjort.

  1. Hej Kent
   Tak for din besked.
   Siden er nu opdateret med seneste referater og opdaterede vedtægter. Det er en forglemmelse fra bestyrelses side. Tak for påmindelse.
   Vi har ikke faste mødedatoer, men vi mødes en gang pr. måned, som regel sidst på måneden. Da det er på frivilligt basis, planlægger vi møderne fra gang til gang, så det passer i alles dagligdag.
   Mvh Heidi

 4. Til bestyrelsen
  Da jeg fortsat er meget interesseret i fremdriften i forhold til færdiggørelse af fællesarealer, har jeg flere gange været inde for at læse seneste referater.

  Jeg savner i den forbindelse referatet fra mødet 22. juni 2019 og et eventuelt referat fra bestyrelsesmøde ultimo juli 2019 (hvis et sådan er afholdt). Jeg har forståelse for, at arbejdet i bestyrelsen er frivilligt og at tingene kan tage lidt tid at få uploaded – men kan I ikke lige smide dem på ved lejlighed, såfremt de findes.

 5. Til Bestyrelsen

  Med henvisning til den aktuelle situation (Covid-19), skal jeg hermed indstille til, at Bestyrelsen udsætter den planlagte Generalforsamling 22. marts 2020.

  Jeg vil i den forbindelse foreslå, at Bestyrelsen i stedet udarbejder informationsmateriale i form af “Beretning fra formanden om bestyrelsens arbejde 2019”, “Status på anlægsarbejdet/færdiggørelse og overdragelse af fællesarealer mv.”, Status på økonomi og budget” og “Plan for inddragelse af delområderne 5 og 6”, som offentliggøres her på siden.

  P.S.: indkaldelse til Generalforsamling er ikke lagt på siden.

  1. Hej Kent

   Vi er i gang med aflysning og har netop udsendt mail.
   Hjemmesiden skal nok blive opdateret.

   Mvh
   Bestyrelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *